Dental Alliance
March 1, 2024

Performanțe Remarcabile pentru Clubul Sportiv Municipal Roman la Campionatul Național de Poliatlon pentru Copii 10-11 Ani

0
Carmangeria La Cimpoeșu

YRY Residence

Restaurant Portofino

Casa Căpraru

Echipa Condusă de Antrenorul ROTARIU NORBERT a Strălucit la Bazinul Olimpic de Înot din Bacău

Bacău, 20 noiembrie 2023 – În perioada 17-19 noiembrie, la bazinul Olimpic de înot din Bacău, s-a desfășurat Campionatul Național de Poliatlon pentru copii 10-11 ani, unde Clubul Sportiv Municipal Roman și-a evidențiat performanțele de top. Echipa, condusă de antrenorul ROTARIU NORBERT, a adus acasă rezultate impresionante, demonstrând talentul și dedicarea sportivilor săi.

Strălucirea Lotului CSM Roman:

Echipa a strălucit prin prestația remarcabilă a celor cinci sportivi talentați, sub îndrumarea atentă a antrenorului ROTARIU NORBERT. Iată rezultatele individuale ale acestora:

  • 🥇 BUCUR DAVID: 317 PUNCTE; LOCUL 57 DIN 107 TOTAL
  • 🥈 COBZARU CHIARA: 242 PUNCTE; LOCUL 42 DIN 92 TOTAL
  • 🥉 COJIȚĂ MIHAI: 347 PUNCTE; LOCUL 49 DIN 107 TOTAL
  • 🏅 LEVĂRDĂ ȘTEFAN: 406 PUNCTE; LOCUL 23 DIN 106 TOTAL
  • 🏅 VOICU ȘTEFAN: 364 PUNCTE; LOCUL 36 DIN 106 TOTAL

Aceste rezultate reprezintă nu doar eforturile individuale ale sportivilor, ci și munca susținută și orientarea strategică a antrenorului ROTARIU NORBERT.

Clasamentul Echipei și Aprecierea Generală:

Eforturile colective ale sportivilor au plasat Clubul Sportiv Municipal Roman pe poziția 25 din 62 în clasamentul pe echipe, un rezultat impresionant având în vedere concurența acerbă. Echipa a acumulat un punctaj total de 1676 de puncte, demonstrând nu doar talent individual, ci și capacitatea de colaborare în competiții de acest nivel.

Perspectivele Viitoare:

Cu toate provocările din acest an, echipa CSM Roman privește spre viitor cu optimism și determinare. Sportivii noștri, motivați de rezultatele obținute, se pregătesc pentru viitoarele competiții, fiind hotărâți să depășească orice provocare și să aducă onoare clubului și comunității lor.

Clubul Sportiv Municipal Roman continuă să fie o sursă de mândrie pentru comunitate, iar rezultatele obținute la Campionatul Național de Poliatlon pentru copii 10-11 ani nu fac decât să confirme nivelul înalt de profesionalism și dedicație al echipei.

Echipa și antrenorul ROTARIU NORBERT sunt felicitați pentru performanțele de excepție și sunt așteptate cu nerăbdare următoarele competiții, unde cu siguranță vor continua să impresioneze și să inspire prin pasiunea și talentul lor.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.