Suplimente Alimentare Imunyze

Permisele de conducere, valabile încă 3 luni de la încetarea stării de alertă. Cum se obțin cele noi

Acoperisul1

Condor Resort

Permisele de conducere expirate în starea de alertă mai sunt valabile încă 3 luni de la încetarea stării de alertă. Direcţia Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor anunță cum pot fi evitate cozile pentru preschimbarea permisului.

În perioada stării de alertă, valabilitatea permiselor de conducere sau a autorizațiilor de circulație provizorie a fost menținută pe întreaga durată a acesteia și se va menține pentru încă 90 de zile, pentru a permite efectuarea demersurilor în vederea eliberării unor noi documente (cca.500.000), informează Direcţia Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor.

Pentru evitarea aglomerației la sediile serviciilor publice Direcţia Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor recomandă cetățenilor aflați în această situație să solicite preschimbarea documentelor în timp util, parcurgând următorii pași:

– efectuarea programăriilor online pe site-ul www.drpciv.ro,
– achitarea contravalorii documentelor solicitate (prin intermediul CEC,BCR, rețeaua de stații SelfPay, online – ghișeul.ro sau drpciv.ro sectiunea servicii online – plăți, mandat poștal, etc.)
– pregătirea documentelor necesare pentru preschimbarea permisului de conducere/înmatricularea vehiculelor (lista documentelor se regăsește pe site-ul www.drpciv.ro, secțiunea documente și formulare.
– prezentarea la sediu conform programării.

Stadiul emiterii documentelor poate fi urmărit, în timp real, pe site-ul www.drpciv.ro, secțiunea servicii online – emitere permis/emitere certificat.

„În funcție de evoluția solicitărilor vor fi aplicate măsuri la nivelul serviciilor publice comunitare regim permise în sensul redistribuirii personalului disponibil”, transmite sursa citată.

(sursa: Mediafax)

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.