December 6, 2021

Persoană din Ruginoasa cu un mandat de executare închisoare, descoperită în Neamț

121 de persoane verificate, 4 persoane care se sustrăgeau mandatelor  de executare a pedepsei închisorii, depistate și încarcerate și alte 2 persoane localizate și arestate în vederea extrădării,  în urma unei ample acțiuni  inițiate și coordonate de Serviciul de Investigații Criminale.

În perioada 21-29 octombrie a.c., polițiștii de investigații și cei de ordine publică au desfășurat, sub coordonarea Serviciului de Investigații Criminale, o amplă acțiune cu scopul localizării, identificării, depistării și încarcerării persoanelor care sunt urmărite la nivel național și internațional, care se sustrag de la executarea pedepselor privative de libertate sau a măsurilor preventive.

La data de 21 octombrie a.c., polițiștii au depistat, în Piatra Neamț, un bărbat, de 30 de ani, din Ruginoasa, urmărit la nivel național, pe numele căruia era emis un mandat de executare a pedepsei închisorii.

Persoana în cauză era condamnată de Judecătoria Piatra Neamț, la o pedeapsă privativă de libertate, de 6 luni, pentru nerespectarea obligațiilor impuse de Serviciul de Probațiune Neamț.

ȘtiiCă?

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.