Dental Alliance

Persoană inconștientă găsită căzută în apartament în Roman

0
YRY Residence

În jurul orei 11:25, prin apel la 112, pompierii au fost solicitați să intervină pentru deblocarea unei uși de la un apartament din municipiul Roman. Apelul a fost efectuat deoarece o femeie de 82 de ani nu a mai răspuns la telefon și nici la ușă de două zile.
La locul solicitării s-au deplasat pompierii romașcani cu o autospecială de stingere cu modul pentru descarcerare și o ambulanță SMURD TIM.
Pompierii, cu ajutorul echipamentelor specifice, au întrat prin balcon în apartamentul situat la al doilea etaj într-un bloc de locuințe din strada Smirodava. În interiorul apartamentului pompierii au găsit o femeie de 82 de ani în stare de inconștiență, căzută într-o cameră. Aceasta a primit îngrijiri medicale la locul evenimentului de la membrii echipajului SMURD TIM, după care a fost transportată la CPU Roman.

Urmăriți-ne pe Google News

Ca orice instituție media locală, și Roman24.ro supraviețuiește pe baza reclamelor afișate pe site, sau a contractelor publicitare. Alege să susții activitatea Roman24 printr-o donație folosind butonul de mai jos

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap