Dental Alliance
April 14, 2024

Persoanele fără adăpost sunt sprijinite de către Direcția de Asistență Socială Roman!

0
Carmangeria La Cimpoeșu

YRY Residence

Restaurant Portofino

Go Padel Roman

Trebuie să ne gândim la semenii noștri care din diferite motive necesită adăpost de urgență și să le întindem o mână de ajutor, motiv pentru care, în cadrul Direcției de Asistență Socială funcționează Adăpostul de Noapte „Casa Speranței”. În acest centru asigurăm protecţie socială persoanelor fără adăpost care au domiciliul în municipiul Roman sau se află temporar pe teritoriul municipiului nostru și sunt lipsite de posibilitatea asigurării unei locuințe.
În nopțile trecute, când temperaturile au fost foarte scăzute, 8 persoane au beneficiat de cazare temporară pe timp de noapte, conform programului de funcţionare – de luni până duminică, între orele 19:00-06:00.
La adăpost există dotarea necesară, atât în cele două dormitoare, cât și în sala de mese și cea de socializare. Adăpostul pune la dispoziția beneficiarilor și o cabină de duș, precum și materiale de igienă personală.
Chiar dacă valul de frig a trecut, activitatea continuă, aici fiind asigurate și servicii de consiliere socială, medicală şi psihologică, asistenţă socială şi suport.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.