San Marco Roman

San Marco Roman

Mon. Jan 27th, 2020

Peste 150 de permise de conducere și 34 de certificate de înmatriculare au fost retrase de polițiști nemțeni

În perioada 8 – 14 iulie a.c., poliţiştii Serviciului Rutier Neamţ au acționat pe linia prevenirii și combaterii principalelor cauze generatoare de accidente rutiere grave.

În cele șapte zile de controale, polițiștii rutieri au aplicat peste 1.100 de sancțiuni contravenționale conform O.U.G. 195/2002 R, dintre care 494 pentru depășirea regimului legal de viteză.

În cadrul acțiunii au fost reținute peste 150 de permise de conducere. Totodată, 34 de certificate de înmatriculare au fost retrase de polițiști.

Pe parcursul activității, au fost constatate 9 infracțiuni la regimul rutier, dintre care 7 pentru conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului, una pentru conducerea unui vehicul fără permis de conducere și pentru părăsirea locului accidentului fără încuviințarea poliției.

Astfel de acţiuni vor continua şi în perioada următoare, în vederea combaterii cauzelor generatoare de accidente grave, produse pe fondul vitezei excesive și implicit consumului de alcool în rândul conducătorilor auto.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.