Dental Alliance
March 29, 2023

Peste 200 de polițiști vor acționa, de 1 Mai la nivelul județului Neamț

YRY Residence

Depozit Legume-Fructe

Astfel, vor fi asigurate măsuri pentru menținerea ordinii publice în locurile aglomerate, precum și în localitățile turistice și zonele de agrement, polițiștii fiind pregătiți să intervină rapid atunci când sunt sesizați cu privire la comiterea unor fapte antisociale.

Pentru a ajunge în siguranță la destinație, polițiștii rutieri vor acționa pe căile de acces ce converg spre zonele de agrement, în punctele cu risc ridicat de accidente și la orele cu trafic intens, pentru combaterea excesului de viteză, prevenirea accidentelor și blocajelor rutiere, dirijarea, fluidizarea și controlul circulației pe principalele căi de comunicație spre și dinspre zonele turistice.

În această perioadă, polițiștii rutieri vor acționa, zilnic, cu aparate radar, inclusiv cu dispozitivele TrueCam, pe principalele drumuri județene și naționale, pentru prevenirea accidentelor grave și fluidizarea traficului rutier.

Recomandăm cetățenilor să circule prudent și să nu conducă dacă au consumat băuturi alcoolice.

De asemenea, le recomandăm să respecte indicațiile polițiștilor rutieri, care se află în trafic pentru siguranța tuturor.

Totodată, înainte de a pleca la drum, recomandăm tuturor șoferilor să se intereseze de situația traseului pe care urmează să se deplaseze. Informații în timp real despre trafic pot fi găsite pe secțiunea Infotrafic a siteului oficial al Poliției Române.

În caz de nevoie sau dacă aţi asistat ori aveţi cunoștinţă despre comiterea vreunei fapte antisociale, apelaţi cu încredere la cel mai apropiat poliţist sau sunaţi la 112!

Activitățile vor fi desfășurate în sistem integrat, împreună cu celelalte instituții cu atribuții în asigurarea ordinii și liniștii publice.

Urmăriți-ne pe Google News

Ca orice instituție media locală, și Roman24.ro supraviețuiește pe baza reclamelor afișate pe site, sau a contractelor publicitare. Alege să susții activitatea Roman24 printr-o donație folosind butonul de mai jos

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap