Dental Alliance
March 1, 2024

Petrecere de Revelion la Restaurantul Rustic PopasCimpoeșu: O Noapte de Neuitat pentru Începutul Noului An

0
Carmangeria La Cimpoeșu

YRY Residence

Restaurant Portofino

Casa Căpraru

Petrecere de Revelion la Restaurantul Rustic #PopasCimpoeșu: O Noapte de Neuitat pentru Începutul Noului An

În noaptea de Revelion, Restaurantul Rustic #PopasCimpoeșu deschide porțile pentru o petrecere memorabilă, unde atmosfera plină de bucurie și distracție va marca cu siguranță începutul noului an. Cu un meniu tradițional, băuturi fine și muzică de calitate asigurată de DJ PUYA, evenimentul promite să fie unul de neuitat.

Delicii Culinare de Revelion Oferind un meniu tradițional cu preparate alese cu grijă, Restaurantul Rustic #PopasCimpoeșu își invită oaspeții să descopere arome autentice și să se bucure de o experiență culinară de excepție. De la aperitive rafinate la preparate principale gustoase, fiecare detaliu este pus în valoare pentru a satisface cele mai exigente gusturi.

Toasturile de Revelion cu Șampanie și Băuturi Fine În timp ce ceasul se apropie de miezul nopții, oaspeții sunt invitați să ridice paharul pentru a sărbători noul an cu șampanie și băuturi fine. Atmosfera plină de veselie va fi întreținută de selecția atentă de băuturi care vor completa perfect momentele de bucurie și prietenie.

Ritmuri Incendiare cu DJ PUYA Pentru a păstra energia în permanență la cote înalte, petrecerea va fi animată de mixurile captivante ale DJ-ului PUYA. Cu o experiență vastă în industria muzicală, DJ PUYA promite să transforme restaurantul într-o pistă de dans și să creeze o atmosferă vibrantă și plină de energie.

Desert Surpriză pentru Finalul Perfect Finalul petrecerii va fi marcat de un desert surpriză, care va încânta cu siguranță toate simțurile. Un moment dulce și savuros pentru a încheia seara într-un mod memorabil și plin de satisfacții gastronomice.

Rezervări și Detalii Pentru a vă asigura locul la această petrecere de excepție, puteți face rezervări la numărul de telefon 📞 0753 114 996 sau prin mesaj pe 📲 WhatsApp. Adresa evenimentului este 📍 Popas La Cimpoeșu, com. Mircești (DE 583, Km 3,4).

Vă Așteptăm cu Drag! Echipa Restaurantului Rustic #PopasCimpoeșu vă invită cu căldură să vă alăturați lor în noaptea de Revelion pentru a sărbători împreună începutul noului an. Atmosfera primitoare, bucatele alese și divertismentul de calitate sunt ingredientele perfecte pentru a transforma această noapte într-una de neuitat. Vă așteptăm cu drag să sărbătorim împreună!

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.