Dental Alliance
August 8, 2022

Planul Roșu activat în Telorman. Doi tineri de 18 și 21 de ani și-au pierdut viața, alte șase persoane rănite

Acoperisul1

AMF-Bruns

Complexul Tineretului Horia

Petrodan Construction

Nu se mai termină tragediile de pe șoselele din România. Un eveniment rutier grav s-a petrecut miercuri seară în județul Teleorman. În urma unui impact devastator au murit două persoane, iar altele șase, între care și un copil, au fost rănite. Autoritățile au activat Planul Roșu de Intervenție.

Accident mortal în județul Teleorman

Accidentul s-a produs pe DN65A. O mașină a acroșat două căruțe, iar impactul a fost cumplit. O persoană a murit pe loc, iar o alta a intrat în stop cardiorespirator și a fost resuscitată la fața locului. Din păcate, medicii au fost nevoiți să declare decesul. Alte șase persoane implicate în evenimentul rutier au fost rănite, au primit îngrijiri medicale la locul accidentului, iar apoi au fost transportate la spital.

Echipajele de intervenție au preluat șase victime, toate din atelajul hipo, dintre care doi adulți și patru copii, cu vârste cuprinse între 3 și 13 ani, conștiente și cooperante, cu multiple traumatisme, pe care le-au transportat la unitățile medicale din Turnu Măgurele și Alexandria, a transmis ISU Teleorman.

Având în vedere numărul persoanelor implicate, la nivelul județului Teleorman a fost activat Planul Roșu de Intervenție.

La faţa locului au intervenit o autospecială de descarcerare, o autospecială de transport personal și victime multiple, 6 ambulanțe SMURD și 8 ambulanțe SAJ.

Din nefericire, pentru doi tineri, nu s-a mai putut face nimic. Unul avea 18 ani, și intrase în stop cardiorespirator, iar în ciuda manevrelor de resuscitare care au durat aproximativ o oră, el nu a putut fi salvat, iar celălalt avea 21 de ani și prezenta leziuni incompatibile cu viața.

Accidentul a avut loc pe DN 65A Pitești-Turnu Măgurele, la ieșire din localitatea Putineiu, în județul Teleorman. Traficul rutier a fost oprit pe ambele sensuri pentru a permite salvatorilor să intervină.

Polițiștii au deschis o anchetă și continuă cercetările în acest caz. Acestea vor arăta care au fost cauzele producerii cumplitului eveniment rutier.

Din nefericire, acum două familii se pregătesc pentru înmormântare. Bilanțul victimelor din accidente rutiere crește înfiorător în România. Luna iulie a fost una neagră, marcată de mai multe accidente soldate cu pierderi de vieți omenești.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.