PNL Neamț: Președintele CJ nu a onorat invitația PNL de a discuta pe marginea proiectului de rectificare bugetară!
San Marco Roman

PNL Neamț: Președintele CJ nu a onorat invitația PNL de a discuta pe marginea proiectului de rectificare bugetară!

Președintele Consiliului Județean Ionel Arsene nu a onorat invitația PNL a de veni să discutăm pe marginea proiectului de rectificare bugetară. Un  bărbat politic ar fi venit, însă, în schimb, el lansează atacuri gratuite la adresa noastră pe pagina de Facebook, clamând că este sincer interesat de soarta nemțenilor. Când trebuia să acționeze, să demonstreze că este interesat, nu a făcut-o! Nu înțelegem de unde această încăpățânare păguboasă, având în vedere că de fiecare dată ne spune să facem administrație, nu politică. Am fi vrut și noi să vedem că face administrație!

Dacă nu îi convenea să vină la sediul PNL putea să propună un alt loc de întâlnire, pentru a avea dezbaterea, mai mult decât necesară, pentru proiectul de rectificare al bugetului județului Neamț. Mai mult chiar, din cauza acestor tărăgănări primăriile din județ rămân fără banii, de care au nevoie ca de aer, pentru a continua proiectele de dezvoltare, deja demarate! Da, președintele Consiliului Județean Neamț a demonstrat astăzi că nu îi pasă de nemțeni.

Florin Hopșa

liderul consilierilor județeni liberali

Așa cum am spus în conferința de presă de săptămâna trecută astăzi împreună cu liderul consilierilor liberali județeni Florin Hopșa am venit pregătiți să purtăm dezbaterea privind rectificarea proiectului de buget al județului Neamț, precum și proiectul privind alocarea sumei din impozit pentru UAT-uri. Așa cum era de așteptat domnul Ionel Arsene, sau vreun alt reprezentant, delegat al președintelui Consiliului Județean, nu au binevoit să aloce din timpul lor pentru această dezbatere. Acest tip de comportament ne arată că toate atacurile la adresa consilierilor PNL sunt simple acțiuni populiste, care nu au nicio legătură cu interesul cetățenilor. Îi solicit președintelui Consiliului Județean să explice de ce împiedică bunul mers al județului Neamț.

Bogdan Buhușanu

consilier liberal

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.