Dental Alliance
November 29, 2023

Poliția vă cere ajutorul: l-ați văzut?

0
YRY Residence

Restaurant Portofino

Revelion Casa Chianti

La data de 31 ianuarie a.c., polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Târgu-Neamț au fost sesizați de către o femeie, de 39 de ani, din Pipirig, cu privire la faptul că, la data de 18 ianuarie a.c., fiul său BĂLUȚĂ EMNAUEL în vârstă de 19 de ani, din Pipirig, a plecat la data de 9 august 2021 la muncă în Italia, acesta păstrând legătura cu familia sa până în luna decembrie 2022,  când nu a mai putut fi contactat telefonic sau prin alte mijloace.

Semnalmente: înălțime – 1.80 m, păr șaten, tuns scurt, ochi căprui, fără semne particulare.

La momentul dispariției era îmbrăcat cu un hanorac tip camuflaj, pantaloni tip jeans de culoare negru, fiind încălțat cu pantofi sport de culoare negru și având asupra sa un rucsac de culoare negru. Orice persoană care poate oferi informații ce pot conduce la depistarea tânărului căutat, este rugată să apeleze Serviciul Unic 112 ori să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție.

Urmăriți-ne pe Google News

Ca orice instituție media locală, și Roman24.ro supraviețuiește pe baza reclamelor afișate pe site, sau a contractelor publicitare. Alege să susții activitatea Roman24 printr-o donație folosind butonul de mai jos

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap