POLIȚIȘTI ATACAȚI CU CUȚITUL, la Roman – JUDECĂTOR: ”REFACEȚI ANCHETA!”

Frumoase imaginile cu Ministrul Afacerilor Interne cand sta la o cafeluta cu politistii exceptionali, frumoase pentru imaginea partidului in campanie electorala, ca pe noi nu ne pacaleste.
Cu politistii ultragiati pe care sistemul ii abandoneaza, care raman pe persoana fizica, nu faceti poze? Cu cei pe care nu-i platiti conform legislatiei in vigoare ce faceti?
Nu spuneti in spatiul public ca sunteti incapabili, voi care ne conduceti, sa-i aparati pe politisti, ca-i lasati de izbeliste dupa ce sunt ultragiati, ca sistemul nu ii ajuta deloc, ca trebuie sa se descurce singuri prin parchete, instante, s.a.m.d ?
Roman, 2017, ultraj la politisti.

Lupta crancena pentru imobilizarea infractorului care voia sa ii spintece pe agentii de politie cu un cutit de dimensiuni mari.
Dosarul de ultraj a stat 1,6 ani in sertarul procurorului pana ce unul dintre agenti a solicitat parchetului stadiul cercetarilor. Ordonanta de clasare spune ca agresorul voia sa taie paine, nu sa-i omoare pe politisti.
Magistratul instantei la care politistii contestasera ordonanta decide ca cercetarile trebuie continuate. Acelasi parchet decide ca painea era prea uscata si trebuia taiata cu cutitul, in prezenta politistilor.
Astazi, la Judecatoria Roman, s-a judecat contestarea celei de a doua ordonante de clasare pe motiv de paine tare. Pronuntarea pe 17.07. Avem incredere in instanta de judecata.
Ideea principala e ca politistii care sunt ultragiati sunt abandonati, nimeni nu le mai ofera niciun sprijin, desi o procedura interna spune ca angajatorul trebuie sa urmareasca evolutia dosarului pana in faza de judecata.
Nimic, nepasare totala, politistul vatamat trebuie sa conteste ordonantele procurorilor si sentintele de achitare.
Doar daca cere, politistului i se poate acorda asistenta juridica printr-un avocat contractat de catre angajator la pretul cel mai mic sau i se deconteaza o parte infima din banii cheltuiti cu un aparator ales.
Asa ca, domnule ministru, nu mai faceti campanie electorala pe spatele politistilor de care, in realitate, va bateti joc, de vietile carora nu va pasa daca mor arsi de vii in autospecialele mortii !
Politistii sunt buni doar cand va laudati dvs cu realizarile lor.
In rest…sunt pe cont propriu !

Sindicatul Europol Neamt

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.