Dental Alliance
February 21, 2024

Polițiștii au normă la amenzi. Li se cere să raporteze zilnic numărul lor, arată un document făcut public în premieră

0
Carmangeria La Cimpoeșu

YRY Residence

Restaurant Portofino

Casa Căpraru

Sindicatul Europol avertizează că polițiștii au normă la amenzi și publică un document prin care polițiștilor li se cere să raporteze amenzile date, în fiecare zi. 

Sindicaliștii consideră că prin solicitarea acestui tip de raportare, în premieră, se induce în subconștientul polițiștilor că numărul de amenzi aplicate este un „indicator” de performanță.

Faptul că polițiștii ar avea o normă la amenzi pentru a strânge bani la buget era de multă vreme un mit printre șoferi, dar este pentru prima dată când apare și un document incendiar, comentat chiar de sindicaliștii din Poliție.

Ce spune Sindicatul Europol despre faptul că polițiștii au normă de amenzi

”ATENȚIE!Normă de amenzi impusă polițiștilor

Am intrat în posesia unui document emis de la nivelul Poliției Române care dă startul „vânătorii de amenzi”.

Polițiștilor li se impune să raporteze zilnic, până la ora 23:00, numărul de contravenții aplicate, defalcat, amenzi/avertismente.

Este pentru prima dată când există un asemenea interes vădit din partea MAI pentru amenzile aplicate de polițiști.

Și este tot pentru prima dată când se induce în subconștientul polițiștilor că numărul de amenzi aplicate este un „indicator” de performanță.

Condamnăm ferm aceste acțiuni de intimidare la adresa polițiștilor care au scopul de a-i obliga să aplice amenzi populației.

Ne punem speranța că polițiștii nu vor accepta această „normă” iar în situația unor presiuni din parte șefilor, vom interveni prompt!”

Foto: Arhivă, rol ilustrativ

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.