Dental Alliance
April 2, 2023

Polițiștii au oprit mai multe transporturi de lemn fără documente legale

YRY Residence

Depozit Legume-Fructe

La data de 25 februarie a.c., în jurul orei 19:30, polițiștii Secției de Poliție Rurală Bicaz au depistat pe Drumul Național 17B, din localitatea Borca, un ansamblu de vehicule care transporta aproximativ  34,5 m.c. de material lemnos și 9,2 m.c. cherestea . Din verificările efectuate de polițiști s-a constatat că, pe avizul de însoțire nu era menționată cantitatea de cherestea transportată. Conducătorul auto, în vârstă de 43 de ani, din Borca, a fost sancționat contravențional pentru nerespectarea prevederilor legislației silvice, fiind dispusă confiscare cantității de cherestea, care a fost predată în custodia Ocolului Silvic Borca.

***

La data de 24 februarie a.c., în jurul orei  12:30, polițiștii Secției de Poliție Rurală Ștefan cel Mare au depistat în localitatea Războieni, un tractor cu semiremorcă, condus de un bărbat de 54 de ani, din aceeași localitate, care transporta aproximativ 2,2 m.c. lemn de foc, fără documente legale. Conducătorul auto, a fost sancționat contravențional pentru nerespectarea prevederilor legislației silvice, fiind dispusă confiscare faptică a materialului lemnos transportat, care a fost predat în custodia Ocolului Silvic Gârcina.

Urmăriți-ne pe Google News

Ca orice instituție media locală, și Roman24.ro supraviețuiește pe baza reclamelor afișate pe site, sau a contractelor publicitare. Alege să susții activitatea Roman24 printr-o donație folosind butonul de mai jos

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap