Dental Alliance
April 14, 2024

Polițiștii au vestiti sosirea primăverii cu sfaturi și recomandări preventive

0
Carmangeria La Cimpoeșu

YRY Residence

Restaurant Portofino

Go Padel Roman

Astăzi, 1 martie 2024, polițiștii rutieri și cei de prevenire, alături de reprezentanții Registrului Auto Român au desfășurat în trafic o activitate preventivă. Cu ocazia acestei activități, polițiștii au oferit participanților la trafic sfaturi și recomandări preventive în concordanță cu schimbările specifice ale sezonului. Astfel, sub sloganul “Primăvara vine cu tot felul de surprize!”, conducătorii auto au fost îndemnați să fie precauți și să-și păstreze concentrarea la volan, adaptându-și atenția la condițiile variabile ale drumului.

De asemenea, polițiștii au subliniat importanța verificării periodice a stării vehiculului înainte de a pleca la drum, pentru a evita eventualele incidente ce pot surveni din cauza unei întrețineri neglijente.Participanții la trafic au fost încurajați să se bucure de venirea primăverii, dar să nu uite  să-și ajusteze oglinzile și să-și pună centura de siguranță, asigurându-se că confortul lor nu afectează siguranța și confortul celorlalți participanți la trafic. Pe parcursul întâlnirii, polițiștii au transmis un mesaj clar și ferm împotriva consumului de alcool înainte de a urca la volan, subliniind că siguranța rutieră este o prioritate și că nicio distracție nu poate justifica punerea în pericol a vieții.

Nu uita, primăvara vine cu tot felul de surprize! Respiră adânc și păstrează-ți concentrarea la volan! Primăvara ne îmbie la călătorii plăcute alături de cei dragi! Înainte de a pleca, verifică starea roților și a vehiculului! Dacă soarele te îmbie la o plimbare, nu uita să-ți ajustezi oglinzile și să-ți pui centura de siguranță! Lasă ghioceii să se bucure de soare, iar tu să te bucuri de drumuri bune! Pentru drumuri senine nu uita să-ți așustezi oglinzile și să-ți pui centura de siguranță! Dacă ai un zâmbet pe față, e minunat! Aigură-te că telefonul nu este motivul zâmbetului în timp ce conduci! Nu transforma primăvara într-o petrecere pe roti! Dacă ai consumat alcool nu te urca la volan!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.