Dental Alliance
October 2, 2023

Polițiștii nemțeni identificat două persoane care făceau curse auto neautorizate

0
YRY Residence

Restaurant Portofino

La data de 28 ianuarie a.c., în jurul orei 20:30, două persoane, ar fi participat la întreceri neautorizate pe Drumul Național 15C, în localitatea Dobreni. În urma investigațiilor desfășurate de polițiștii Serviciului Rutier Neamț, persoanele în cauză cu vârste de 20, respective 42 de ani, ambii din localitatea Dobreni, au fost identificate de polițiști.

În cauză, se continua cercetările cu privire la săvârșirea infracțiunii de împiedicarea sau îngreunarea circulaţiei pe drumurile publice.

Polițiștii rutieri vă recomandă să evitați implicarea în întreceri neautorizate, cunoscute sub denumirea de ,,liniuțe,,. Conform articolului 339, alineatul 2 din Codul Penal participarea în calitate de conducător de vehicul la întreceri neautorizate pe drumurile publice se pedepsește cu închisoarea de la 3 luni la un an sau cu amendă. În afară de repercusiunile legale, acestea generează un grad ridicat de pericol pentru ceilalți participanți la trafic, putând duce la producerea unor evenimente rutiere grave.

Urmăriți-ne pe Google News

Ca orice instituție media locală, și Roman24.ro supraviețuiește pe baza reclamelor afișate pe site, sau a contractelor publicitare. Alege să susții activitatea Roman24 printr-o donație folosind butonul de mai jos

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap