Dental Alliance

July 23, 2024

Polițiștii Romașcani au Donat Sânge de Ziua Donatorului

0
YRY Residence

Go Padel Roman

Astăzi, de Ziua Donatorului, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Neamț s-au pus în slujba comunității, într-un mod diferit față de misiunile obișnuite. În loc să patruleze străzile sau să investigheze cazuri, aceștia au ales să contribuie la salvarea de vieți prin donarea de sânge.

În centrele de transfuzii din Neamț și Roman, polițiști din diverse localități, inclusiv Neamț, Bicaz, Roman și secțiile de poliție rurală, au răspuns afirmativ inițiativei de a dona sânge pentru cei aflați în nevoie. Acțiunea, deosebit de importantă, a fost organizată în contextul unei campanii inițiate de Autoritatea Teritorială de Ordine Publică (A.T.O.P.) Neamț. Campania își propune să sublinieze importanța donării de sânge și să sprijine spitalele locale care se confruntă frecvent cu un deficit de sânge.

Polițiștii au fost prezenți în număr mare, demonstrând astfel solidaritatea și dedicarea față de comunitatea pe care o servesc zilnic. Gestul lor a fost apreciat nu doar de personalul medical, dar și de beneficiarii direcți ai acestor donații, pacienți a căror viață poate depinde de o simplă transfuzie de sânge.

„Mulțumim polițiștilor care s-au alăturat acestei inițiative și încurajăm toți cetățenii să doneze sânge. Fiecare gest de acest fel poate face o diferență majoră în viața celor aflați în suferință”, au declarat organizatorii campaniei.

Prin această acțiune, polițiștii din Neamț au arătat că sprijinul lor pentru comunitate depășește cu mult limitele atribuțiilor de serviciu, implicându-se activ în soluționarea unor probleme de sănătate publică vitale.

A.T.O.P. Neamț speră ca exemplul lor să fie urmat și de alți membri ai comunității, subliniind astfel importanța continuării eforturilor de donare de sânge pentru a asigura rezervele necesare în spitalele locale.

Astfel, Ziua Donatorului a fost marcată într-un mod deosebit, aducând un omagiu tuturor donatorilor de sânge și încurajând perpetuarea acestui gest de generozitate.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.