Dental Alliance

July 23, 2024

Pompierii și polițiștii nemțeni au citit o poveste copiilor de la școala din Văleni, de Ziua Lecturii

0
YRY Residence

Go Padel Roman

Astăzi, polițiștii și pompierii din Neamț au gândit o activitate specială, desfășurată la Școala din zona Văleni – Piatra-Neamț, pentru a marca Ziua Lecturii – 15 februarie.

Echipa noastră a scris primul capitol al poveștii, unde eroii sunt un polițist și un pompier, Andrei și Bogdan, iar apoi am citit povestea împreună cu copiii, lansându-le provocarea de a scrie ei următorul capitol al aventurii noastre. Atmosfera a fost plină de entuziasm, iar imaginația copiilor a zburat liber pe aripile cuvintelor.

Lectura nu este doar un mijloc de a învăța, ci și o poartă către lumi magice și aventuri fascinante. Ea îi ajută pe copii să-și dezvolte imaginația, creativitatea și abilitățile de comunicare.

Încurajăm copiii să exploreze lumea minunată a cărților și să descopere tainele și bogățiile ascunse ale fiecărei pagini. Lectura nu este doar un hobby, ci o călătorie extraordinară care îi va însoți pe copii pe tot parcursul vieții lor.

Mulțumim Școlii din Văleni pentru oportunitatea de a împărtăși bucuria lecturii alături de copii. Împreună, putem inspira generațiile viitoare să își împlinească visele și să devină eroii propriilor lor povești!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.