Dental Alliance
March 5, 2024

Popasul La Cimpoeșu închis temporar pentru renovare și modernizare

0
Carmangeria La Cimpoeșu

YRY Residence

Restaurant Portofino

Casa Căpraru

Popasul La Cimpoeșu, locul de întâlnire preferat al iubitorilor de tradiții autentice, se închide temporar pentru a suferi renovări și modernizări. Vă așteptăm la hanul din localitatea Luncasi, comuna Halaucesti, judetul Iasi.

Lucrările de modernizare vor începe la data de 4 Ianuarie și se estimează că vor dura o perioadă rezonabilă de timp, astfel încât Popasul La Cimpoeșu să se redeschidă cu un aspect proaspăt și dotări moderne. Această decizie are în vedere satisfacția clienților și dorința de a oferi o atmosferă imbatabilă pentru cei care își doresc să experimenteze adevărata bucătărie tradițională.

Deși locația Popasului La Cimpoeșu va fi temporar închisă, Magazinul cu Produse Tradiționale de la Popas va rămâne deschis între orele 07:00 și 20:00, oferind clienților posibilitatea de a achiziționa produse autentice și delicioase.

Ne cerem scuze pentru orice inconveniență pe care închiderea temporară o poate cauza, dar suntem siguri că rezultatul final va fi pe măsură și că veți aprecia îmbunătățirile aduse. Vă mulțumim anticipat pentru înțelegere și vă așteptăm cu brațele deschise la redeschiderea Popasului La Cimpoeșu, unde veți putea savura preparate tradiționale autentice într-o atmosferă modernizată și primitoare.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.