Dental Alliance
October 2, 2023

Posesor de motociclu neînmatriculat, tras pe dreapta. Conducătorul era și băut…

0
YRY Residence

Restaurant Portofino

În noaptea de 28 august a.c., în jurul orei 01:50 polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Săbăoani, în timp ce desfășurau activități de control al traficului rutier pe strada Vasile Alecsandri, din localitatea Gherăești, au depistat în trafic, un motociclu condus de un bărbat de 43 de ani, din Gherăești, fără a avea montată plăcuță de înmatriculare. În urma verificărilor efectuate de polițiști s-a stabilit faptul că motociclul în cauză, nu este înmatriculat în România sau în alt stat.

Întrucât conducătorul auto emana halenă alcoolică, a fost testat cu aparatul alcooltest, care  a indicat o valoare de 1.02 mg/l alcool pur în aerul expirat. În cauză a fost întocmit dosar penal, cercetările fiind continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat și conducerea unui vehicul pe drumurile publice sub influenta alcoolului sau altor substanțe.

Urmăriți-ne pe Google News

Ca orice instituție media locală, și Roman24.ro supraviețuiește pe baza reclamelor afișate pe site, sau a contractelor publicitare. Alege să susții activitatea Roman24 printr-o donație folosind butonul de mai jos

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap