Dental Alliance
November 30, 2022

Poșta Română se modernizează: astăzi se lansează Ghișeul poștal digital

Acoperisul1

Hotel & Restaurant Phoenix Roman

Compania Naţională ”Poşta Română” (CNPR) organizează, astăzi (luni – 6 iunie), evenimentul de lansare a Ghişeului poştal digital, la care vor fi prezenți ministrului Cercetării, Inovării şi Digitalizării, Sebastian Burduja, şi a directorului general al Poştei Române, Valentin Ştefan.

Ghișeu poștal digital se dorește a fi ”cea mai nouă şi completă soluţie din gama serviciilor automatizate”, potrivit stiri.tvr.ro. și reprezintă o ”soluţie unică pe piaţa serviciilor poştale din ţara noastră, prin complexitatea prestaţiilor oferite, 100% automatizate.”

Terminalul de servicii poştale reprezintă, în acest moment, o soluţie unică de procesare, în regim self-service, pentru operaţiuni complete de prezentare şi distribuire de colete şi corespondenţă poştală, cu sau fără ramburs, trimiteri de recomandate, trimiteri cu confirmare de primire, precum şi plăţi de taxe, facturi de utilităţi, rate bancare, etc. Soluţia automatizată propusă de Poşta Română vine în premieră, pentru piaţa de coletărie, cu o variantă de cântărire şi validare volumetrică a coletelor pentru modulul de preluare de corespondenţă poştală şi, de asemenea, cu imprimantă pentru etichetele autocolante AWB, imprimantă pentru chitanţe, reciclator de bancnote, modul de plată cu card bancar, precum şi cu ecran tactil pentru o interacţiune intuitivă cu utilizatorul. Clienţii Poştei Române vor avea posibilitatea să acceseze Ghişeul poştal digital în regim self-service 24/7“, precizează Poşta Română.

Acest serviciu poate fi un semnal că Poșta Română este pregătită să se alinieze cerințelor pieței moderne, în condițiile în care există multe voci care spun că Poșta Română a rămas în urmă în ceea ce privește serviciile oferite.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.