November 30, 2021

Preasfințitul Ambrozie, episcopul Giurgiului, mesaj antivaccinist, în timpul unei slujbe: ”Nu vă grăbiți să vă vaccinați”

Preasfințitul Ambrozie, episcopul Giurgiului, a spus într-o predică de Sfânta Parascheva că incendiile din spitale sunt ”făcătură”. Totodată, aceste le-a spus oamenilor să nu se grăbească să se vaccineze.

Nu vă grăbiţi să vă vaccinaţi, lăsaţi-i pe ei să se vaccineze întâi, întâi toţi parlamentarii şi toţi senatorii şi deputaţii şi la urmă, de o mai rămâne vreun vaccin din astea 120 de milioane cumpărate de Câţu, abia atunci să vă vaccinaţi, că sunt expirate şi încearcă să le vândă în străinătate”, a spus Ambrozie, potrivit g4media.ro.

Vedeţi, dau foc românilor în spitale! Cum se poate? S-a întâmplat la Bucureşti, pe urmă s-a întâmplat la Iaşi, la Constanţa, ard de vii în spitale! Sigur că e o făcătură! Nu se poate ca în mileniul ăsta al 3-lea în care trăim să nu ai detector de fum acolo, să nu ai paznici de noapte! Să ardă oamenii cu branule pe mâini şi legaţi de pat! Atât de mult şi-au bătut joc de țară şi de noi”, a spus episcopul de Giurgiu despre incendiile în care au murit zeci de români.

Toate acestea, într-o predică religioasă, cu ocazia unei sărbători religioase, de Sfânta Parascheva. Episcopil Giurgiului nu este singura față bisericească ce se implică într-o problemă lumească. Arhiepiscopul Tomisului a adoptat o poziție similară în ultimele luni.

” […] Sunt atâtea urmări negative. Deci acești oameni ar trebui, credincioșii noștri, să se adreseze în masă justiției. Au fost atâtea sentințe care au arătat că este fără temei constituțional această interdicție a nevaccinaților. (…) Am citit clar că Uniunea Europeană a anunțat că vaccinul va înceta. De ce înainte de a înceta este cea mai intensă propagandă provaccin și a obligativității vaccinului?”, declara într-un interviu Arhiepiscopul Tomisului.

ȘtiiCă?

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.