Dental Alliance
October 2, 2023

Prefect Adrian Niță: Am făcut pași importanți în constituirea dreptului de proprietate pentru terenurile aferente locuințelor și anexelor gospodărești, conform Legii fondului funciar nr. 18/1991

0
YRY Residence

Restaurant Portofino

În ultima ședință de fond funciar, împreună cu colegii mei, am aprobat un proiect pentru modificarea unor documentații validate, primite de la diverse comunități din județ.
De asemenea, am făcut pași importanți în constituirea dreptului de proprietate pentru terenurile aferente locuințelor și anexelor gospodărești, conform Legii fondului funciar nr. 18/1991.
Fiecare decizie a fost luată în acord cu respectarea legislației în vigoare în beneficiul comunităților noastre. Scopul fiecărei ședințe este acela de a găsi soluții la problemele de fond funciar existente în județul Neamț.
Interesul cetățenilor este prioritar pentru noi și ne dorim să rezolvăm cât mai multe cazuri în care terenurile nu au ajuns încă în posesia proprietarilor de drept.

Urmăriți-ne pe Google News

Ca orice instituție media locală, și Roman24.ro supraviețuiește pe baza reclamelor afișate pe site, sau a contractelor publicitare. Alege să susții activitatea Roman24 printr-o donație folosind butonul de mai jos

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap