Suplimente Alimentare Imunyze

Prefect Adrian Niță: Astăzi este Ziua Europeană a Numărului de Urgență 112, iar clădirea în care funcționează Instituția Prefecturii Neamț va fi luminată în roșu

Acoperisul1

Condor Resort
Astăzi este Ziua Europeană a Numărului de Urgență 112, număr pe care îl consider pavăza noastră, cel pe care, apelându-l, ne dăm o ultimă șansă la a trăi, iar cei care au ales să salveze vieți prin propria profesie își îndeplinesc misiunea!
Ca o dovadă a susținerii față de serviciul de urgență 112, în această seară, clădirea în care funcționează #Instituția_Prefectului_Neamț va fi luminată în roșu, la inițiativa Serviciului de Telecomunicații Speciale, administratorul Sistemului Național Unic pentru Apeluri de Urgență 112 din România.
„112“ a fost creat în Europa în anul 1991, iar din aprilie 2005 a devenit operaţional în toată România. De 14 ani, numărul unic de urgenţă poate fi folosit de pe orice telefon fix, telefon public sau mobil. Serviciile de urgență sunt asigurate de Ambulanță, Poliție, pompieri și Jandarmerie în orice ţară a Uniunii Europene.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.