Dental Alliance

Prefect Adrian Niță: N-am crezut vreodată că voi trăi o astfel de experiență pe cât de frumoasă, pe atât de tristă, de emoționantă!

0
YRY Residence

Pentru a-i introduce în spiritul Sărbătorilor Pascale, am vopsit ouă roșii împreună cu copiii din Ucraina, care sunt cazați la centrul de agrement de la Oglinzi.
Am văzut multe până acum, dar atâtea mânuțe harnice, ochi vioi și emoție, nu!
Poate Dumnezeu, știind prin ce chinuri a trecut Fiul Său, are toată grija de copiii unor părinți care au lăsat totul în urmă și cu puii lor în brațe au fugit din calea războiului și a făcut posibilă această întâlnire frumoasă.
Pentru că au fost harnici, Iepurașul de Paște le-a împărțit copiilor 50 de cozonaci și 30 de păști.
Tot pentru a le crea o zi deosebită, câțiva actori de la Teatrul Tineretului din Piatra-Neamț le-au oferit momente vesele.
Nu știu dacă acei copii, în timp ce vopseau ouă, se gândeau la cum au pregătit Paștele anul trecut, dar eu sper să se termine mai repede războiul și următoarele Sărbători Pascale să le petreacă acasă la ei, cu toți ce dragi alături!
Doamne, ai grijă de noi toți!

Urmăriți-ne pe Google News

Ca orice instituție media locală, și Roman24.ro supraviețuiește pe baza reclamelor afișate pe site, sau a contractelor publicitare. Alege să susții activitatea Roman24 printr-o donație folosind butonul de mai jos

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap