Dental Alliance
March 1, 2024

Prefect Adrian Niță: Primarul din Piatra Neamț neglijează problemele reale ale orașului în favoarea unei imagini publice pozitive

0
Carmangeria La Cimpoeșu

YRY Residence

Restaurant Portofino

Casa Căpraru

În timp ce municipiul Piatra Neamț este sufocat de numeroasele șantiere deschise și nefinalizate, care afectează viața cotidiană a cetățenilor de mai bine de trei ani, primarul pare să se concentreze mai mult pe crearea unei imagini publice favorabile decât pe rezolvarea efectivă a acestor probleme.
Recent, s-a lăudat cu vizitele sale de început de an la unele obiective ce se află în administrarea Primăriei. Domnul primar ne anunța joi, pe pagina sa de Facebook, că “am început noul an cu vizite pe teren la mai multe proiecte în desfășurare”, atașând și un clip în care vrea să ne arate tututor cât de preocupat este de soarta investițiilor din oraș. Vineri, ne urează încă o dată “La mulți ani” și ne încântă privirile cu alte două filmulețe prin care ne prezintă cât de activ este la început de an domnia sa.
Totul ar fi minunat dacă orașul nu ar arăta ca în Gaza sau dacă domnul primar nu ne-ar minți prezentând niște clipuri preînregistrate, în timp ce, se pare, că își petrece timpul liber pe pârtiile din Mallnitz – AUSTRIA, după cum reiese din postările apropiaților.
Este timpul ca primarul să își alinieze acțiunile cu promisiunile și să demonstreze prin fapte, nu doar prin acțiuni de propagandă, că este cu adevărat dedicat îmbunătățirii situației din orașul nostru. Cetățenii merită transparență, angajament real și rezultate concrete!
Domnule primar, este adevărat că sunteți în Austria în vacanță? Sunt bune condițiile de acolo? Parcări au suficiente? Drumurile până la pârtiile de sky sunt bune, că în Piatra Neamț abia le putem folosi pentru a ajunge la serviciu.
Foto: Mallnitz – Austria, Piatra Neamț – România

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.