Suplimente Alimentare Imunyze

Prefect Adrian Niță: Rezultate, în ordine cronologică, după vizita de ieri de la Draganesti, la casa celor doi nemțeni care a fost distrusă în urma incendiului

Acoperisul1

Condor Resort

🔴Astăzi, încă de la prima oră, a fost salubrizată curtea și pregătită pentru a putea fi instalate cele două containere modulare.

Dimineață s-a stabilit cu cei de la DELGAZ ca in maxim o săptămâna gospodăria să fie din nou racordată la rețeaua electrică.

🔴Andrei, fiul cel mai mic al celor doi, a IX-a A
Clasa Fotbal, diriginte Prof. Lupu
Hotărâre CA a LPS – asigurare masă gratuită
Prin conducerea școlii se va asigura masă și pentru sâmbătă și duminică.

Este cazat la Căminul Forestier – spații administrate de LPS Piatra Neamț – pentru lunile aprilie, mai, iunie – 120 lei/lună – cazarea asigurată gratuit.

Este un copil foarte bun, cuminte.

Pentru anul școlar viitor va fi susținut pentru a i se vor asigura masă și cazare gratuite, fiind îndrumat și pentru accesarea unor burse/bani de liceu. LPS are în Regulamentul de burse posibilitatea acordării unor burse în situații speciale. Se va verifica dacă pot acum emite o hotărâre de CA astfel încât să poată acorda un astfel de ajutor.

🔴Angajații AJPIS vor definitiva luni dimineață împreună cu responsabilii din primaria Draganesti ancheta socială și vor înainta documentația pentru obținerea ajutorului din fondul de urgență al Guvernului.

🔴Directia Silvică va asigura cheresteaua necesară reconstruirii casei și lemne de foc necesare pentru a ieși din sezonul rece.

🔴Containerele modulare au ajuns în curtea celor doi, unde au fost descărcate cu ajutorul unei macarale.

🤝Multumiri pentru implicare Primăriei Draganești, DELGAZGRID, LPS, Direcției Silvice, AJPIS Neamț, ISU Petrodava, firmei Aqua Parc și tuturor celor care au ajutat sau au gândit de bine!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.