Dental Alliance
September 26, 2022

Prefect George Lazăr: Am participat în cursul zilei de ieri la o întâlnire mai mulți ambasadori și atașați diplomatici care au dorit să cunoască mediul economic zonal

Acoperisul1

Complexul Tineretului Horia

Petrodan Construction

Am participat in cursul zilei de miercuri 21-aprilie-2021 la un eveniment deosebit de important în Municipiul Roman,respectiv la sesiunea economica propusa de dl Primar

la care au participat mai mulți ambasadori și atașați diplomatici din diverse tari membre UE cat si din afara UE si care au dorit să cunoască mediul economic zonal, oamnei de afaceri, oportunitati , în vederea dezvoltării unor relatii de parteneriat durabil.

La acest forum de discutii economice au participat si vicepreședintele Camerei Deputaților – domnul deputat Laurențiu Dan Leoreanu cat si domnii ambasadori ai Palestinei, Belarusului, Marocului, atasatii economici ai Federatiei Rusiei și Olandei.
Evenimentul s-a dovedit a fi de bun augur, in primul rand datorita deschiderii oamenilor de afaceri care au acceptat să participe la o dezbatere privind situația economică actuală, să identifice și să propună strategii alături de reprezentanții Federației Europene a Camerelor Bilaterale de Comerț.
Potențialul de dezvoltare al judetului Neamt si in mod deosebit al Municipiului Roman a fost apreciat de toți reprezentanții misiunilor diplomatice, care au stabilit deja conexiuni de angajament cu managerii companiilor autohtone.
După închiderea sesiunilor, programul a continuat cu o prezentare gastronomică oferita dl Marcel Iacob, unul dintre cei mai mari dezvoltatori locali, iar ziua s-a încheiat cu un dineu, care a favorizat discuțiile informale și crearea premiselor unor viitoare colaborări.
Consider ca astfel de evenimente merita repetate si sa aducem in zona Neamtului, cat mai multi diplomati si oameni de afaceri care sa investeasca in zona pentru a crea locuri de munca si a deschide noi oportunitati.
George Lazăr

Prefect, Județul Neamț

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.