Dental Alliance
August 10, 2022

Prefect George Lazăr: Drumul expres Piatra Neamt-Bacau prinde contur

Acoperisul1

AMF-Bruns

Complexul Tineretului Horia

Petrodan Construction

Un proiect de aproximativ 400 de milioane de euro de care va beneficia direct judetul Neamt.Am organizat o noua intalnire pe aceasta tema cu reprezentantii CNAIR, cu primarii din comunele ce urmeaza sa fie tranzitate de acest drum, cu cei de la IPJ Neamt responsabili de siguranta rutiera si cu specialisti din cadrul aparatului Consiliului Judetean.S-a concluzionat varianta drumului expres pe tronsonul liniei albastre din proiect urmand ca in cursul lunii septembrie sa se depuna documentatiile pentru eliberarea certificatelor de urbanism.
Am avut in vedere impreuna cu specialistii si punctele de descarcare de pe drumul expres, pentru preluarea traficului greu care vine din zona Targu Neamt si respectiv Valea Muntelui, pentru a descongestiona traficul de pe actualul drum national.
Vesti bune in acest sens, pentru ca lucrurile s-au miscat cu celeritate si putem vorbi cu certitudine ca drumul expres Piatra Neamt-Bacau va fi realizat in urmatorii ani.
Apreciez si multumesc Premierului Romaniei Florin Cîţu si Guvernului pentru sustinerea acestui proiect de mare anvergura pentru judetul Neamt.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.