September 26, 2021

Prefect George Lazăr: Sfatul meu, bazat pe informatii oficiale ale specialistilor din sistemul de sanatate este sa ne vaccinam, intr-un numar cat mai mare

Am avut astazi o zi plina in care am reusit sa ma intalnesc cu aproape toti Primarii din judetul Neamt, directorii unitatilor de invatamant si reprezentanti ai mediului de afaceri si horeca.
Motivul acestor intalniri a fost mobilizarea pentru campania de Vaccinare in Neamt si am rugat deopotriva pe doamnele si domnii Primari,Directori de scoli si licee, oameni de afaceri si mari angajatori sa transmita in comunitati, in randul profesorilor si parintilor a angajatilor un mesaj de sustinere a campaniei de vaccinare si de constientizare a beneficiilor.
Alaturi de mine au participat la aceste intalniri, sefii DSP- Radu Firastrau, IPJ-Mihai Osoianu, ISU -Mihai Mitrea, ISJ-Mihai Obreja si dl doctor Bogdan Mahu coordonatorul actiunii de vaccinare pe Municipiul Piatra Neamt.
Am avut intalniri pe toate zonele din judetul Neamt, incepand cu zona Roman Metropolitan, Targu Neamt si arealul de munte si terminand la Piatra Neamt si zona adiacenta.
Consider ca cea mai buna solutie la acest moment pentru a reveni la o viata normala, pentru a intra intr-o zona de relaxare a restrictiilor si pentru sanatatea fiecaruia dintre noi, o reprezinta vaccinarea.
Sfatul meu in calitate de Prefect al judetului Neamt, bazat pe informatii oficiale ale specialistilor din sistemul de sanatate este sa ne vaccinam, intr-un numar cat mai mare.
George Lazăr

Prefect, Neamț

ȘtiiCă?

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.