Dental Alliance
September 26, 2022

Prefectul George Lazăr a participat la întâlnirea Asociației de Dezvoltare Roman Metropolitan

Acoperisul1

Complexul Tineretului Horia

Petrodan Construction

Conform unei postări de pe pagina de facebook a prefectului județului Neamț, domnul prefect George Lazăr a acceptat invitația primarului municipiului Roman, Leonard Achiriloaei, de a participa la întâlnirea cu primarii mambri ai Asociației de Dezvoltare Roman Metropolitan.
Am participat astazi la invitatia dl. Leonard Achiriloaei, Primarul Municipiului Roman, la sedinta cu domnii primari din Asociatia de Dezvoltare Roman Metropolitan.
A fost o intalnire de bun augur, in care s-au abordat teme de interes local privind atragerea de fonduri, infiintarea retelelor de gaz, organizarea inceperii semestrului doi in invatamant, strategia de vaccinare a populatiei. Consider ca abordarea institutionala, a aspectelor de interes comun ale UAT-urilor trebuie sa ne defineasca si intotdeauna trebuie sa avem principii comune de a construi si a dezvolta zonele de interes ale judetului Neamt. Indiferent de culoarea politica, obiectivul nostru trebuie sa fie unul singur si anume acela de a dezvolta localitatile, de a atrage fonduri si investitii care sa creasca calitatea vietii nemtenilor.” – George Lazăr, prefectul județului Neamț

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.