Dental Alliance

Premiu de peste două miliarde de dolari, câștigat la loterie, ieri dimineață

0
YRY Residence

SUA are un nou miliardar, după ce o persoană a reușit să ghicească toate cele șase numere ale loteriei PowerBall. Aceasta a cumpărat un singur bilet la loterie, în Altadena și a câștigat jackpot-ul record de 2,04 miliarde de dolari, devenind astfel câștigătorul celui mai mare premiu de loterie de până acum.

Biletul a fost vândut la un centru de service Joe, a declarat Loteria California pe Twitter. Știrea postată pe Powerball.com a confirmat că există un câștigător care a nimerit toate cele șase numere din California – a căror cotă era de 1 la 292,2 milioane.

Conform Asociației Multi-State Lottery, peste 11,2 milioane de bilete au câștigat premii în bani, totalizând 98,1 milioane de dolari, inclusiv 22 de bilete care au câștigat premii de 1 milion de dolari pentru potrivirea celor cinci numere albe, dar nu și Powerball. Câștigătorul nu s-a prezentat încă să își ridice premiul, a declarat Carolyn Becker, purtătorul de cuvânt al loteriei din California, adăugând: „Cineva are o bucată de hârtie foarte importantă în această dimineață”.

Biletul a făcut, totuși, un milionar: Joseph Chahayed, proprietarul benzinăriei, a primit propriul său milion de dolari pentru că a fost retailerul care a vândut biletul câștigător.

Urmăriți-ne pe Google News

Ca orice instituție media locală, și Roman24.ro supraviețuiește pe baza reclamelor afișate pe site, sau a contractelor publicitare. Alege să susții activitatea Roman24 printr-o donație folosind butonul de mai jos

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap