Dental Alliance

June 21, 2024

Preot jefuit în noaptea de Înviere, în timp ce oficia slujba religioasă la biserică

0
YRY Residence

Go Padel Roman

In noaptea de Înviere, casa unui preot din comuna Săndulești, județul Cluj, a fost vizată de hoți. Potrivit informațiilor furnizate de către IPJ Cluj, persoane necunoscute au pătruns în locuința bărbatului în vârstă de 57 de ani, de unde au sustras bijuterii în valoare de circa 4.000 de lei.

Evenimentul a fost semnalat autorităților de către preotul victimă în jurul orei 1.35. La fața locului s-au deplasat imediat polițiștii Secției 9 Poliție Rurală Turda pentru a investiga situația. În urma cercetărilor efectuate, s-a întocmit dosar penal pentru infracțiunea de furt calificat și s-a demarat o anchetă în vederea identificării autorilor.

Nu este prima dată când locuințele din această zonă sunt vizate de infractori, însă acest caz a atras atenția comunității locale, mai ales că este vorba despre casa unui preot, care este considerat un om al bisericii și al comunității. În ultima perioadă, cazurile de furturi și spargeri de locuințe au devenit o problemă tot mai mare în județul Cluj, autoritățile fiind nevoite să ia măsuri pentru a proteja locuitorii.

În acest sens, poliția recomandă ca cetățenii să-și asigure corespunzător locuințele, să nu lase bunurile de valoare la vedere și să anunțe imediat autoritățile în cazul în care observă persoane sau vehicule suspecte în zonă. De asemenea, este important să se acorde o atenție sporită în special în perioada sărbătorilor, când riscul de a fi vizate de hoți este mai mare.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.