Dental Alliance
March 29, 2023

Preotul Doro Ciucanu de la parohia Cotu Vameș rămâne în arest, contestațiile formulate au fost respinse

YRY Residence

Depozit Legume-Fructe

Judecătorii de la Curtea de Apel Bacău au respins astăzi, 30 martie, contestațiile formulate de preotul Mario Doro Ciucanu, doctorița Daniela Grosu, asistenta Cristina Munteanu și băcăuanul Nicolae Timofte împotriva măsurii arestării preventive luate în privința lor acum o săptămână. În consecință, până pe 21 aprilie (dacă procurorul de caz nu va cere prelungirea arestării) toți 4 rămân după gratii.

Din cercetări a reieșit că, în perioada iunie 2021 – martie 2022, mai multe persoane, din județele Neamț, Iași și Bacău, ar fi eliberat, în mod ilegal, certificate de vaccinare, care să ateste vaccinarea anti-Covid-19. În urma percheziţiilor efectuate, au fost descoperite și ridicate mai multe mijloace de probă care privesc posibila activitate infracțională a persoanelor vizate de anchetă, obiecte, înscrisuri și date informatice, precum și aproximativ 57.000 de euro și 22.000 de lei”, se arată în comunicatul IPJ Neamț.

Urmăriți-ne pe Google News

Ca orice instituție media locală, și Roman24.ro supraviețuiește pe baza reclamelor afișate pe site, sau a contractelor publicitare. Alege să susții activitatea Roman24 printr-o donație folosind butonul de mai jos

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap