Dental Alliance
August 18, 2022

Președinte Ionel Arsene: Astăzi am avut onoarea de a primi, la sediul Consiliului Județean Neamț, delegația oficială a Ambasadei Republicii Arabe Egipt în România

Acoperisul1

AMF-Bruns

Complexul Tineretului Horia

Petrodan Construction

Oaspete de onoare a fost Excelența Sa, Domnul Ambasador Extraordinar și Plenipotențiar Salah Elsadek, care este interesat de potențialul turistic al zonei noastre.
Județul Neamț a devenit o destinație turistică cunoscută peste hotare datorită satelor pitorești, locurilor pline de istorie și tradiții, dar și pentru peisajele unice.
Relațiile de colaborare dintre România și Egipt sunt solide și se derulează pe toate domeniile de activitate și prin astfel de întâlniri le putem consolida și identifica noi oportunități de parteneriate.
În calitate de președinte al Consiliului Județean Neamț m-am preocupat continuu să organizez și să susțin evenimente prin care să promovăm județul în străinătate și să primim vizite oficiale ca să putem încheia parteneriate cu investitorii care apreciază zona noastră.
Sunt onorat de această vizită și sunt convins că pe parcursul celor trei zile, Excelența sa, Domnul Ambasador Salah Elsadek, va descoperi frumusețile, obiectivele turistice, mâncarea tradițională și posibilitățile pentru viitoarele investiții în județul Neamț.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.