September 23, 2021

Președinte Ionel Arsene – De la Guvernul PNL citire către administrațiile locale: sistați lucrările!

guvern
Guvernul PNL nu a mai avut încotro și a recunoscut, negru pe alb, că blochează țara. Printr-un document emis de către Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, toată administrația publică din țară este anunțată că s-au epuizat pe anul în curs toate fondurile alocate prin Programul Național de Dezvoltare Locală, deși nu au trecut nici 4 luni de la demararea lui, în 2021.
Este de neconceput cum unui program prin care PSD a dezvoltat țara și a scos noroiul din sate, cei de la PNL au reușit să îi pună cruce.
Primarii și președinții de Consilii Județene sunt atenționați că decât să continue lucrările pe care le aveau în vedere prin PNDL pentru dezvoltarea unităților administrativ-teritoriale pe care le conduc, și să înregistreze arierate, mai bine să renunțe la proiecte. Recunosc în felul acesta că nu vor găsi surse pentru susținerea proiectelor de care au atâta nevoie satele României.
Este cumplit cât de prost gestionează actuala guvernare problemele țării și cum îi leagă pe aleșii locali de mâini, luându-le șansa de a pune în practică proiectele pe care le gândiseră! De neconceput câte lucrări care nu sunt finalizate vor fi distruse de intemperii și trecerea timpului, pentru că nu se găsesc fonduri pentru terminarea lor!
Oare ce o fi în sufletul primarilor PNL, cărora PSD le-a dat bani de investiții prin PNDL, și care acum, când au partidul la guvernare, își condamnă comunitățile la subdezvoltare?

ȘtiiCă?

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.