Dental Alliance
February 1, 2023

Președinte Ionel Arsene: Dragi nemțeni iubitori de animale, ale cuiva sau ale nimănui, veniți alături de mine să le dăm o șansă la o viață mai bună!

YRY Residence

Acoperisul1

Lansez acest mesaj deoarece avem la dispoziție câteva zile în care putem veni cu îmbunătățiri pentru un ghid aflat în consultare publică, prin care ar putea fi finanțate acțiuni de sterilizare a câinilor și pisicilor, astfel încât numărul animalelor fără stăpân, chinuite, abandonate pe drumuri, de care nu-i pasă nimănui, să poată fi controlat, iar viața acestora să fie mai bună.
Consiliul Județean Neamț se preocupă de stabilirea contextului în care se pot finanța campaniile de sterilizare gratuită în județul Neamț, în baza Legii 350/2005, urmărind astfel să asigure protecția animalelor și prevenirea abandonului de câini și pisici.
Pe site-ul Consiliului Județean Neamț, la Secțiunea protecția animalelor, se găsește link-ul: (https://cjneamt.ro/ro/protectia-animalelor/) Consultare publică – Ghid finanțare nerambursabilă protecția animalelor, de unde cei interesați pot descărca „Ghidul solicitantului privind regimul finanțărilor nerambursabile din bugetul propriu al județului Neamț, alocate pentru controlul reproducerii câinilor și pisicilor de rasă comună cu și fără stăpân, activități non-profit de interes județean – Proiecte în domeniul protecției animalelor – valabil pentru anul 2022“. Până pe 12 septembrie se primesc pe adresa de e-mail bpa.cjneamt@gmail.com observațiile pe care iubitorii de animale le consideră oportune pentru îmbunătățirea conținutului ghidului.
Lansez un apel către oamenii cu suflet mare, să vină alături de mine și să reușim împreună în acest demers!
Situația animalelor abandonate, chinuite, se înrăutățește de la o zi la alta și fiecare dintre noi poate deveni salvator, poate pune umărul pentru a oferi acestor suflete șansa la o viață mai bună și a diminua extinderea acestui fenomen dramatic!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap