September 23, 2021

Președinte Ionel Arsene: Încă 42 de kilometri de drum, ca în palmă!

Consiliul Județean Neamț a dus cu succes la final proiectul de modernizare a drumului județean DJ 155F, cunoscut ca #Axial. Zilele acestea a fost turnat și stratul de uzură pe porțiunea dintre Bicaz și Izvorul Muntelui, pe o lungime de 9 kilometru, astfel că nu mai e de făcut absolut nicio intervenție pe suprafața lui.
Ieri am mers în zonă și am văzut acest drum de la Bicaz și până în Durău, care duce printr-o zonă de o frumusețe excepțională. Fără a exagera, oricine călătorește pe Axial nu poate avea decât cuvinte de laudă la adresa naturii străbătute de DJ 155F și a calității lucrărilor care au fost executate.
Sunt foarte mândru de acest proiect și de faptul că legătura dintre Bicaz cu stațiunea Durău se desfășoară acum atât de facil, în condiții de siguranță. Am convingerea că fluxul de turiști care va merge către zona montană va crește continuu și că această zonă a județului nostru ca deveni pol de atracție pentru toți iubitorii muntelui.
Am reușit, prin acest proiect de modernizare a unui drum de pământ, pe care zeci de ani niciun președinte de consiliu județean nu l-a reparat, să redăm circulației un traseu de poveste și să punem în valoare unele dintre cele mai frumoase peisaje din județ.

ȘtiiCă?

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.