Dental Alliance

July 23, 2024

Președinte PNL Neamț George Lazăr: Domnul Lupu Ionut Costin, medic veterinar și președinte al Asociației Crescătorilor de Vaci Holstein din România, s-a alăturat echipei liberale

0
YRY Residence

Go Padel Roman

Suntem onorați să avem alături, în echipa PNL Neamt, un om de înaltă calitate, recunoscut atât local, cât și la nivel național și internațional pentru activitatea și expertiza sa, într-un domeniu extrem de important în județul Neamț.
Domnul Lupu Ionut Costin, medic veterinar și președinte al Asociației Crescătorilor de Vaci Holstein din România, s-a alăturat echipei liberale, unde, sunt sigur că va aduce un mare plus de valoare, prin experiența și competența care l-au consacrat.
Ionuț Lupu este un profesionist în domeniul creșterii animalelor, nemțean autentic, născut și crescut aici, unde a îmbrățișat pasiunea pentru acest domeniu.
Face performanță în creșterea vacilor Holstein, iar în calitate de președinte al Asociației Crescătorilor de Vaci Holstein, experiența sa este solicitată deseori în mediul administrativ, atât în România, cât și dincolo de granițe.
Activitatea lui Ionuț Lupu vorbește de la sine despre performanțele sale: o prezență recunoscută la Bruxelles, în forumurile decizionale europene, cu o voce puternică în ceea ce privește reglementările legislative pentru creșterea animalelor, Ionuț a dus acestă activitate la nivelul următor în România, care a devenit, și datorită lui, un partener european apreciat în acest domeniu.
Mă bucură să știu că județul Neamț are astfel de oameni, care ne fac mândri și care își aduc aportul în dezvoltarea României.
Cu atât mai mult, mă bucur să văd că acești oameni aleg echipa liberală. Aceasta este cea mai bună dovadă că oamenii serioși, responsabili, muncitori se identifică cu valorile pe care noi le promovăm.
Echipa PNL Neamț este întotdeauna pimitoare pentru toți aceea care își doresc, la fel ca și noi, să transformăm județul Neamț într-un județ dezvolat, frumos, un centru turistic important, care să atragă investitori și care să redevină un refugiu natural, cultural și istoric pentru cei care îl vizitează.
Fiind o zonă de munte, Neamțul este un mediu propice pentru crescătorii de animale, de aceea mă bucur să îl avem alături pe Ionuț Lupu, care ne va ajuta să dezvoltăm această filieră și să încurajăm crescătorii de animale nemțeni să progreseze în acest domeniu și să îl dezvolte.
Împreună cu domnul senator Eugen Țapu-Nazare, îi urez bun venit lui Ionuț Lupu alătiri de noi!
PNL Neamț devine tot mai mare, mai puternic și mai aproape de câștigarea alegerilor de anul viitor!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.