Dental Alliance

Președinte PNL Neamț, George Lazăr: Împreună cu premierul României, preşedintele Partidului Național Liberal, Nicolae Ionel Ciucă şi colegii liberali, am fost la trei dintre companiile locale de înaltă performanță din Neamț!

0
YRY Residence

În vizita oficială de săptămâna trecută a Prim-ministrului României în județul Neamț, am fost alături domnia sa, împreună cu şeful Cancelariei, Abrudean Mircea, cu domnul senator Eugen Țapu-Nazare şi cu domnul deputat Laurențiu Dan Leoreanu la trei dintre cele mai importante firme cu capital românesc din zona noastră: Societatea Petra, în comuna Cordun, Termoplast Izosmart, în Roman și Merlin’s Beverages, la Piatra Neamț.
Am avut plăcerea să discutăm cu directorii acestor companii şi să îi asigurăm că Partidul Naţional Liberal va sprijini întotdeauna dezvoltarea economică şi va facilita dezvoltarea unui mediu de afaceri sigur şi predictibil.
Premierul Nicolae Ciucă a avut ocazia să se întâlnească cu reprezentanții şi cu angajații acestor companii de top și să afle mai multe despre activitatea lor și despre provocările cu care se confruntă în prezent.
În urma discuțiilor, s-au identificat o serie de soluții și oportunități pentru a sprijini dezvoltarea antrenprenorilor din județ și pentru a crea un mediu de afaceri mai prietenos și mai competitiv.
🔝Societatea Petra, Termoplast Izosmart și Merlin’s sunt exemple de succes în domeniul lor de activitate și reprezintă o sursă importantă de locuri de muncă în județul nostru. Prin sprijinirea antreprenorilor autohtoni, Partidul Național Liberal își asumă responsabilitatea de a promova creșterea economică, crearea de noi locuri de muncă şi atragerea de noi investiții în regiune.
✌Parteneriatul cu mediul privat reprezintă şi a fost dintotdeauna, pentru noi, liberalii, o componentă importantă a dezvoltării, iar consolidarea mediului de afaceri este un obiectiv esențial al politicilor noastre.
🤝 Îi mulțumesc premierului Nicolae Ciucă pentru vizita sa și pentru interesul acordat dezvoltării județului nostru.
PNL Neamt va continua să lucreze pentru a aduce investiții și a promova dezvoltarea economică, pentru a crea un mediu de afaceri favorabil și pentru a oferi oportunități pentru toți cei care își doresc să își construiască o afacere durabilă în județul nostru.
💯 A fost o experiență frumoasă să vedem trei companii înfloritoare ale județului, unde am fost primiți cu căldură şi unde am oferit asigurări că mediul privat rămâne o #prioritate pentru liberali.
Încă o dovadă că județul Neamț are
un potențial extraordinar, pe care trebuie să îl exploatăm şi să îl transformăm în #fapte.

Urmăriți-ne pe Google News

Ca orice instituție media locală, și Roman24.ro supraviețuiește pe baza reclamelor afișate pe site, sau a contractelor publicitare. Alege să susții activitatea Roman24 printr-o donație folosind butonul de mai jos

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap