Dental Alliance
December 9, 2023

Președinte PNL Neamț George Lazăr: Microîntreprinderile și firmele mici și mijlocii românești noi se pot înscrie pe platforma granturi.imm.gov.ro. , începând de astăzi, la programul Start-Up Nation

0
YRY Residence

Restaurant Portofino

Revelion Casa Chianti

Start la… START-UP NATION!
Microîntreprinderile și firmele mici și mijlocii românești noi se pot înscrie pe platforma granturi.imm.gov.ro. , începând de astăzi, la programul Start-Up Nation, ediația a III-a, prin care statul le acordă fonduri nerambursabile, în anumite condiții. Astfel, 55.000 de beneficiari vor putea primi fonduri nerambursabile de până la 200.000 de lei, pe durata întregului program.
Aplicația electronică va fi deschisă timp de 30 de zile lucrătoare, până pe data de 1 septembrie, ora 20.00, cu posibilitatea de prelungire a termenului până la epuizarea bugetului.
Programul, pregătit de ministrul #PNL Constantin-Daniel Cadariu, va avea doi piloni – Start-Up Nation România și Start-Up Nation Diaspora. Pentru Start-Up Nation 2022, bugetul alocat schemei de minimis, aprobat prin Legea nr. 317/2021, este de 520.031.000 lei, din care: 500.000.000 lei pentru Pilonul I Start-up Nation România – credite de angajament și 20.031.000 lei pentru Pilonul II Start-up Nation Diaspora – credite bugetare.
Ministerul va cere la rectificarea bugetară pe anul 2022 bani în plus, pentru a ajunge cu bugetul total la 2,2 miliarde de lei, din care 2 miliarde pentru partea națională și 200 de milioane de lei pentru antreprenorii care vin din diaspora, pentru ediția 2022 a programului.
Ar putea fi o imagine cu 5 persoane şi text care spune „SPRIJIN PENTRU COMPANII: 7 START LA DEPUNEREA DE PROIECTE! S-A LANSAT PROGRAMUL START-UPNATION NATION PNL PaidulNainaUberl”

Urmăriți-ne pe Google News

Ca orice instituție media locală, și Roman24.ro supraviețuiește pe baza reclamelor afișate pe site, sau a contractelor publicitare. Alege să susții activitatea Roman24 printr-o donație folosind butonul de mai jos

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap