Prim-vicepreședinte PNL Neamț George Lazăr l-a convins pe primarul de Borca să participe la o întâlnire PNL
San Marco Roman

Prim-vicepreședinte PNL Neamț George Lazăr l-a convins pe primarul de Borca să participe la o întâlnire PNL

Liderul PNL Neamț dovedește încă o dată că are stofă de negociator. Ieri, 11 octombrie, l-a convins pe domnul Ovidiu Geo Niță, primarul comunei Borca să regândească parcursul politic pe care îl va avea în vedere în viitor.

„Mă bucur că domnul Ovidiu Geo Niță, primarul comunei Borca, a acceptat invitația mea de a participa astăzi la o întâlnire cu membrii și simpatizanții PNL din localitate.

Dl Primar Ovidiu Nita, este un om de mare calitate, un primar care se bate pentru comunitatea sa.

Dl Primar ne-a promis,ca va fi alaturi de dl Presedinte Klaus Iohannis la aceste alegeri si ca apreciaza in mod pozitiv activitatea si implicarea domniei sale.

Dl Ovidiu Nita si-a manifestat aprecierea si pretuirea pentru dl Klaus Iohannis si a afirmat ca este ca dl Presedinte este singurul candidat in care are incredere.

La întâlnire au fost prezenți, între alții, și domnul Bogdan Țifui, lider zonal al PNL Neamț dar și domnul Dumitru Alămâie, fost consilier al Curții de Conturi a României și proaspăt membru al PNL Borca.

Comuna Borca este una dintre cele mai vitregite localități din județul Neamț sub actuala conducere a PSD-ALDE iar domnul primar Ovidiu Geo Niță a bătut doar la porți închise în nas de conducerea județului.

I-am spus că noi, liberalii, alături de președintele PNL Neamț, Mugur Cozmanciuc, suntem un partid de oameni serioși cu soluții pentru fiecare comunitate.

L-am asigurat pe domnul primar Ovidiu Geo Niță că PNL Neamț se va bate cu toată puterea ca și comuna Borca să beneficieze de fonduri pentru dezvoltare, așa cum se va bate pentru fiecare localitate și fiecare locuitor al județului.

Ne bucurăm că tot mai mulți aleși locali din județul Neamț și-au dat seama că singurul partid onest care dorește cu adevărat dezvoltarea comunităților locale și are un program concret în acest sens este Partidul Național Liberal. Alături de președintele actual și viitor al României, Klaus Iohannis, PNL Neamț va face tot ceea ce trebuie pentru a readuce normalitatea în județul Neamț, pentru o Românie normală”, spune avocat George Lazăr, prim-vicepreședinte PNL Neamț într-o postare pe pagina socială.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.