Dental Alliance
August 8, 2022

Primar Leonard Achiriloaei: Am avut astăzi, 7 septembrie, o întâlnire de lucru cu proprietarii spațiilor din Pietonal Ștefan cel Mare și cu reprezentanții asociațiilor de proprietari, pentru a creiona un regulament eficient de acces în acea zonă.

Acoperisul1

AMF-Bruns

Complexul Tineretului Horia

Petrodan Construction

Am avut astăzi, 7 septembrie, o întâlnire de lucru cu proprietarii spațiilor din Pietonal Ștefan cel Mare și cu reprezentanții asociațiilor de proprietari, pentru a creiona un regulament eficient de acces în acea zonă.
După cum știți, înaintea implementării unei soluții, îmi doresc un dialog deschis cu toți factorii implicați într-o anumită problemă. În cazul de față, existența spațiilor comerciale cu domenii diferite de activitate, într-o zonă gândită a fi una de promenadă, ridică anumite aspecte de care administrația locală trebuie să țină cont.
Am analizat împreună, modalitățile aplicate până în prezent pentru accesul auto, eficiența și modul de funcționare al barierei. Au fost lansate propuneri referitoare la un anumit program de acces.
De asemenea, am discutat despre o sistematizare a locurilor de parcare, despre îmbunătățirea serviciilor de salubrizare, dar și despre întreținerea și crearea de noi spații verzi.
Consider că întâlnirea a fost una de bun augur și îi asigur pe toți proprietarii de spații, dar și pe locuitorii din Pietonal Ștefan cel Mare că, în soluțiile adoptate, voi ține cont de propunerile venite din partea tuturor.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.