Dental Alliance
February 6, 2023

Primar Leonard Achiriloaei: Am avut o nouă întâlnire, de această dată cu cetățenii din strada Vlad Țepeș, în urma mai multor propuneri privind reamenajarea spațiilor din proximitatea blocurilor de locuințe.

YRY Residence

Acoperisul1

Problemele unei zone sunt cunoscute cel mai bine de către proprietari, iar serviciile pe care administrația publică le oferă cetățenilor, trebuie să țină cont și de viziunea pe care aceștia o au. Plec de la această idee de fiecare dată când îmi propun schimbări în municipiul nostru, fie că vorbim despre proiecte ample, fie de sistematizarea punctuală a unei locații.
Continui să fiu prezent cât mai mult în teren, să stau de vorbă cu dumneavoastră și să cunosc îndeaproape, problemele specifice fiecărui cartier. Alături de colegii mei, răspund problemelor semnalate, așa cum este firesc să se întâmple.
Pe strada Vlad Țepeș este nevoie de amenajarea unei căi de acces și realizarea unor locuri de parcare, în locul garajelor vechi, neutilizate pentru autovehicule. Tot aici, mi-a fost semnalată necesitatea unui mobilier stradal nou, dar și nevoia de a reamenaja un punct de colectare a deșeurilor.
Între timp, o parte din problemele sesizate la ultimele vizite din teren au fost rezolvate, intervenindu-se la schimbarea unor corpuri de iluminat, înlocuirea mobilierului stradal în Aleea Liliacului și Victor Hugo. În cursul zilelor următoare se va interveni aici și cu reparații la partea carosabilă.
Prin implicare și consecvență, condițiile de trai vor fi îmbunătățite în fiecare zonă din municipiul nostru!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap