Dental Alliance
February 21, 2024

Primar Leonard Achiriloaei: Am parcurs deja câțiva pași esențiali în procesul de modernizare al străzilor Salciei, Sărata, Zebrei și Fundătura Zebrei.

0
Carmangeria La Cimpoeșu

YRY Residence

Restaurant Portofino

Casa Căpraru

Cartierul Nicolae Bălcescu
Aici am parcurs deja câțiva pași esențiali în procesul de modernizare al străzilor Salciei, Sărata, Zebrei și Fundătura Zebrei. Terenul a fost pregătit prin compactare pentru a asigura o fundație solidă. În esență, se creează un sistem rutier nou și modern, care se întinde pe o suprafață considerabilă de 9390 de metri pătrați.
În prezent, lucrările se concentrează pe instalarea de borduri și pe asigurarea unui acces corespunzător către fiecare proprietate privată. Am în vedere nu doar calitatea lucrărilor, ci și nevoilor individuale ale cetățenilor. Dialogul cu romașcanii de aici este esențial, de aceea am petrecut timp în teren discutând cu locuitorii pentru a identifica și aborda în mod punctual orice aspect legat de accesul în proprietăți.
Odată cu finalizarea instalării bordurilor, urmează etapa turnării primului strat de asfalt, un strat de uzură, care va conferi străzilor funcționalitate imediată. Ulterior, va începe construcția trotuarelor din pavele, pe o suprafață de 2272 de metri pătrați.
Le mulțumesc încă o dată romașcanilor din acest cartier pentru înțelegerea și colaborarea de care au dat dovadă în timpul acestui proces de modernizare.
Împreună, dezvoltăm Romanul!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.