January 16, 2022

Primar Leonard Achiriloaei: Am participat astăzi, 29 septembrie, la o nouă întâlnire cu mediul de afaceri din municipiul Roman

Am participat astăzi, 29 septembrie, la o nouă întâlnire cu mediul de afaceri din municipiul Roman, de data această, la propunerea Camerei de Comerț și Industrie Neamț și Administrației Județene a Finanțelor Publice Neamț.

Cu ocazia întâlnirii, au fost prezentate noutățile din domeniul fiscalității și TVA, iar specialiștii în domeniu au acordat sprijin în ceea ce privește identificarea unor soluții la problemele prezentate și au răspuns întrebărilor adresate.

Au fost clarificate anumite situații punctuale și a avut loc centralizarea problemelor pe care le întâmpină firmele în domeniul fiscalității, probleme ce vor fi structurate într-un program de măsuri.
După cum știți, sunt într-un dialog deschis cu reprezentanții mediului de afaceri și îmi doresc să cunosc necesitățile reale ale firmelor și să sprijin prin demersuri concrete inițiativele de dezvoltare locală.
Mă bucură parteneriatul viabil existent între administrația locală și Camera de Comerț și Industrie Neamț și apreciez interesul și deschiderea față de mediul de afaceri romașcan!

ȘtiiCă?

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.