Dental Alliance

Laurentiu Leoreanu

Lucian Micu

Primar Leonard Achiriloaei: Am semnat contractul de finanțare pentru dotarea cu mobilier și echipamente digitale a unităților școlare din Roman!

0
YRY Residence

Restaurant Portofino

Go Padel Roman

Așa cum am promis mereu că vom face tot posibilul să aducem schimbări pozitive în comunitatea noastră, astăzi vin cu o nouă veste bună. Am semnat contractul de finanțare pentru un proiect complex de modernizare a învățământului din Roman, prin Planul Național de Redresare și Reziliență (PNRR).
Mi-am propus să aducem un val de tehnologie și inovație în sălile de clasă, iar acest lucru se va întâmpla. Până la sfârșitul anului viitor, unitățile școlare din orașul nostru vor avea acces la instrumente moderne și materiale didactice inovatoare. Așa ne asigurăm că cei mici vor fi pregătiți pentru provocările și oportunitățile pe care viitorul le va aduce.
Știm cu toții cât de rapid se schimbă lumea în care trăim și cât de mult contează să oferim o educație adaptată la noile timpuri. Acest proiect de modernizare cu o valoare totală de 18.439.612 lei nu ar fi posibil fără susținerea dumneavoastră continuă și încrederea pe care mi-ați acordat-o.
Să ne bucurăm împreună de fiecare pas înainte către o educație mai interactivă, mai captivantă și mai pregătită pentru lumea digitală. Așa cum v-am obișnuit, vă țin la curent cu fiecare pas făcut în direcția dezvoltării municipiului Roman.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.