Suplimente Alimentare Imunyze

Primar Leonard Achiriloaei: Astăzi, 14 februarie, am dispus începerea lucrărilor pentru obiectivele aflate pe lista de investiții din Roman

Acoperisul1

Condor Resort
După ce la finalul săptămânii trecute a fost aprobat bugetul pentru anul 2022, în cadrul ședinței Consiliului Local, astăzi, 14 februarie, am dispus începerea lucrărilor pentru obiectivele aflate pe lista de investiții.
Astfel, pentru că vremea ne-a permis, am început lucrările de modernizare și extindere a străzii Mihai Viteazu, urmărind creșterea gradului de siguranță atât pentru traficul auto, cât și pietonal.
Proiectul presupune ca această stradă să își păstreze aceeași dimensiune, de la gară și până la sensul giratoriu de la Luțca, prin lărgirea spațiului carosabil și crearea de trotuare.
Prin urmare, vor fi executate trotuare cu pavele între Aleea Revoluției și sensul giratoriu, pe o lungime de 1.600 metri liniari, având o lățime medie a trotuarelor de 1,5 metri.
Se va realiza un sistem de colectare a apelor pluviale pe strada Ion Nanu – pâna la sensul giratoriu, pe o lungime de 1 km, fiind lărgit carosabilul și refăcut spațiul verde adiacent.
Așa cum v-am obișnuit, voi monitoriza și această investiție, pentru a mă asigura de calitatea lucrărilor și pentru a vă informa despre evoluția acesteia în timp.
Conform proiectului, până la sfârșitul lunii martie, vom avea un bulevard extins, pe care se va circula în cele mai bune condiții.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.