Dental Alliance
November 26, 2022

Primar Leonard Achiriloaei: Astăzi, 15 iunie, am vizitat Ștrandul Municipal pentru a evalua calitatea serviciilor oferite și pentru a discuta direct cu persoanele care au ales să se relaxeze în cadrul Complexului Sportiv și de Agrement „Moldova”

Acoperisul1

Hotel & Restaurant Phoenix Roman

La câteva zile de la deschidere, toate serviciile sunt disponibile fără a exista sincope. Apa din cele trei bazine are o calitate ireproșabilă, toboganele noi sunt atracția celor mici, șezlongurile sunt igienizate corespunzător, iar terasa deservește fără probleme partea de alimentație publică.
Apreciez modul în care au avut loc pregătirile pentru acest sezon estival, lucrările de întreținere efectuate se cunosc și sunt apreciate de romașcani. Totodată, înlocuirea sistemului de control-acces și a sistemului de e-ticketing era necesar și s-a implementat fără probleme.
La acest moment, serviciile sunt asigurate de 26 de angajați, inclusiv salvamari și personal calificat la punctul de prim-ajutor. Prețurile și programul de funcționare au rămas neschimbate, motiv pentru care vă invit cu drag, să vă bucurați de această vară și de facilitățile oferite de Complexul Sportiv și de Agrement „Moldova”!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.