Suplimente Alimentare Imunyze

Primar Leonard Achiriloaei: Astăzi, 28 ianuarie, am organizat prima întâlnire din seria dezbaterilor pentru bugetul anului 2022, cea cu reprezentanții organizațiilor non-profit.

Acoperisul1

Condor Resort
Împreună cu aceștia, am purtat discuții constructive în vederea dezvoltării activităților sociale, culturale și de tineret din municipiul nostru, creionând o listă de proiecte viabile pentru acest an.
De asemenea, am analizat beneficiile și pașii care trebuie urmați pentru finantarea proiectelor susținute de ONG-uri, în baza Legii 350/2005.
Îi asigur pe reprezentanții asociațiilor și fundațiilor de toată deschiderea mea și a colegilor din Primăria Municipiului Roman.
Îi încurajez pe toți, dar în special pe tineri, să-și transpună ideile în practică și împreună să investim în dezvoltarea Romanului.
Mulțumesc celor care au participat la întâlnirea de astăzi, tuturor celor care se implică activ în susținerea și dezvoltarea societății.
Următoarele întâlniri privind proiectul de buget sunt programate luni, 31 ianuarie, atunci când îi aștept cu deschidere și interes pe reprezentanții din domeniul sănătății și ai cultelor.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.